Louisanne Thim´s Blogg

Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Louisanne - 21 juli 2011 23:07

precis hem kommen och ombytt efter en lång och härlig dag i nässjö! åkte till min bästa vän Erica som fyller 18år idag. tycker det är väldigt stort och det ska firas med pompa och ståt. så när jag kom till Erica gull imorse var hon knappt färdig. men när allt var klart åkte vi upp till hembyggdsparken i nässjö.


ett gulligt litet ställe där vi skulle fira Erica. vi blåste ballonger och hann såklart ta massor av flumm bilder. :) haha. Erica blev riktigt glad över hennes presenter som hon fick. och jag tror att jag lyckades rätt bra.


hennes lille bror var så mallig idag eftersom det såg ut om han var äldre än mig. eftersom han har "växt" till sig och blivit lååång. och det är ju inte jag. därför sprang han runt och ställde sig bredvid mig för att irretera mig.


efter hembyggds parken åkte vi tillbaka hem och tog det lite lugnt innan jag fixade Ericas hår inför morgon dagen då hon ska vara med på premiären av bröderna lejonhjärta i eksjö. hoppas att allt kommer gå bra för dom och att det inte regnar på er. :)


tog en massa bilder men visar er bara några eftersom det aldrig skulle ta slut annars. :) hoppas alla har haft en härlig dag.


och åter igen GRATTIS GUMMAN! NU ÄR DET BARA LEGETIMATIONEN OCKSÅ SEN BÖRJAR LIVET!!


  tårtan   Ericas present bord.   Ericas mamma, Erica och hennes lillebror :)   Födelsedags barnet själv.   Ballong   älskar bilden på min Erica och Mr. Balloooon.   Erica öppnar mitt paket. :)

Presentation


Hej!

och välkomna till min blogg. här kan ni läsa om mitt liv och mina intressen. jag läser till stylist på plusgymnasiet och tar studenten 2012. på fritiden umgås jag med vänner och använder mig av en Nikon D3100 när jag tar mina bilder. jag hoppas at

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

vilket bär/frukt är godast på sommaren?
 jordgubbar
 hallon
 blåbär
 vattenmelon
 sommaräpplen
 körsbär
 plommon
 persika
 nektarin
 honugns melon

Arkiv

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards